Industrie

Deze branche kenmerkt zich in vele disciplines en toepassingen. Van MCC ruimtes voor een platform op zee voor een windmolenpark, proceskoeling van een fabriek in kunststoffen tot adiabatische droge koelers voor de auto-industrie.

Uitdagingen in de industrie

METIS heeft hier veel ervaring mee opgebouwd de afgelopen jaren en heeft speciaal voor deze branch een uitgebreide range van koelmachines en computerruimte airconditioning. Voor elke toepassing vinden we samen met de opdrachtgever de beste toepassing waarbij kwaliteit en efficiëntie hoog in het vaandel staat.

Onze oplossingen

Industriële koeling omvat een breed scala aan systemen en technologieën die worden gebruikt om temperaturen in industriële omgevingen te reguleren, en daarmee het waarborgen van de veiligheid van industriële processen.

Wij van METIS hebben ervaring in het koelen van productiehallen, productieprocessen, opslagruimtes, hightechruimtes, MCC ruimtes en apparatuur.

Essentiële onderdelen

Onze oplossingen zijn essentiele onderdelen voor het bewaken van optimale werkcondities, en het voorkomen van oververhitting van de productie processen. Doordachte engineering en de duurzame apparatuur welke METIS kan bieden vormen daarbij onze basis.

Projecten

Offshore&Energie – Windmolenpark Noordzee

Offshore windparken spelen een cruciale rol bij het verminderen van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Ze dragen aanzienlijk bij aan de groei van hernieuwbare energiecapaciteit, helpen de klimaatverandering te beperken en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. 

Project bekijken