Utiliteit

Of het nu gaat om een koelmachine of een warmtepomp voor het koelen en verwarmen van een hotel, kantoor, school of een museum, METIS biedt alles wat hierin mogelijk is.

Onze oplossingen

Door onze kennis en ervaring kunnen wij het juiste ontwerp bepalen voor elke specifieke toepassing voor extra bedrijfszekerheid.

Oplossingen van METIS

Luchtgekoelde koelmachine met propaan R290

Producten bekijken

Luchtgekoelde koelmachine

Producten bekijken

Luchtgekoelde koelmachine / splitopstelling

Producten bekijken

Luchtgekoelde koelmachine / vrijekoeling

Producten bekijken

Watergekoelde koelmachine

Producten bekijken

Luchtgekoelde warmtepompen met Propaan R290

Producten bekijken

Luchtgekoelde warmtepomp

Producten bekijken

Watergekoelde warmtepomp

Producten bekijken

Projecten

Kantoorpand Waterschap Groningen

Integratie van koel- en verwarmingsfuncties in één apparaat, zoals een 4-pijps warmtepomp, heeft een reeks voordelen zoals energie-efficiëntie, kostenbesparingen, milieuduurzaamheid en comfort het hele jaar door. Naarmate de technologie voortschrijdt, blijven warmtepompen zich ontwikkelen en bieden ze nog efficiëntere en geavanceerdere oplossingen voor klimaatregeling. 

Project bekijken

Automotive industrie

Koeling is essentieel bij productieprocessen voor de vervaardiging van metalen onderdelen voor de automobiel- en truckindustrie. Innovatieve koelsystemen op waterbasis worden vaak gebruikt om warmte af te voeren tijdens de productie van gestanste en gevormde onderdelen. 

Project bekijken

ASTRON

Als standaardoplossingen niet voldoende zijn om een uitdaging in te vullen, creëert een flexibele denk- en werkwijze verrassende ideeën.

Project bekijken

Hard- en software update

Door software te upgraden kunt u de huidige infrastructuur behouden zodat u geen uitgebreide aanpassingen hoeft te doen welke nodig zijn bij het vervangen van een gehele machine. Software-upgrades hebben als voordeel dat het sneller kan worden geïmplementeerd dan het vervangen van een complete koelmachine of warmtepomp. Dit betekent minimale uitvaltijd en een aanzienlijke kostenbesparing.

Project bekijken