Heating

Verduurzaming, we horen en zien het dagelijks om ons heen. Efficiënt en gasloos verwarmen van gebouwen en fabrieken, we hebben er allemaal mee te maken. Warmtepompen zijn een hot-topic en dat vraagt om slimme oplossingen en efficiënte apparatuur. Wat is er mooier dan warmte halen uit de lucht, bodem of processen?

Naast Heating is METIS ook gespecialiseerd in IT-cooling en Comfortcooling.

Uitdagingen

Hoe kunnen we de energierekening verlagen? Welke verwarmingsopties zijn energiezuiniger? Kan ik hernieuwbare energiebronnen of koudemiddelen integreren?

METIS levert een breed assortiment aan warmtepompen, welke helpen deze vraagstukken te beantwoorden. Samen met u maken we de juiste keuze voor een lucht- of watergekoeld, 2-of 4-pijps warmtepomp, die gelijktijdig kan verwarmen én koelen.

Oplossingen van METIS

Luchtgekoelde warmtepompen met Propaan R290

Producten bekijken

Luchtgekoelde warmtepomp

Producten bekijken

Watergekoelde warmtepomp

Producten bekijken

Meer weten over Heating?

Bel ons team

Betrouwbare partner in diverse branches

METIS streeft ernaar om haar klanten in verschillende sectoren te voorzien van duurzame, kosteneffectieve en technologisch geavanceerde oplossingen.

Door voortdurende innovatie en een focus op maatwerk blijft METIS een betrouwbare partner voor bedrijven die streven naar optimale temperatuurbeheersing in diverse branches.