IT-cooling

De IT-koelingindustrie heeft te maken met verschillende uitdagingen en het effectief aanpakken ervan is cruciaal voor het garanderen van optimale prestaties en energie-efficiëntie.

Als opdrachtgever wordt u geconfronteerd met vragen over energie-efficiëntie en modulaire of schaalbare koeloplossingen. Het optimaliseren van de energie-efficiëntie in IT-koelsystemen, om operationele kosten en de impact op het milieu te beperken, zijn van groot belang voor iedereen.

Naast IT-cooling is METIS ook gespecialiseerd in Comfortcooling en Heating.

Uitdagingen

Welke duurzame praktijken en technologieën kunnen worden geïntegreerd in IT-koelsystemen om aan te sluiten bij milieudoelstellingen? Wat is het meest geschikte koelsysteemontwerp voor onze specifieke IT-omgeving? Traditionele luchtkoeling, vloeistofkoeling of een combinatie van beide? Welk niveau van redundantie is nodig voor IT-koelsystemen om een ononderbroken werking te garanderen, in het geval van apparatuurstoringen of onderhoud?

METIS heeft de kennis en ervaring om u te helpen met deze vraagstukken. Door het geven van advies, verkoop van geavanceerde precisie airconditionings apparatuur en het deskundig onderhouden ervan.

Oplossingen van METIS

Precisie airconditioning

Producten bekijken

Server rack airconditioning

Producten bekijken

Telecom airconditioning

Producten bekijken

Server racks

Producten bekijken

Verhoogde vloeren

Producten bekijken

Meer weten over IT-cooling?

033 - 76 00 217

Betrouwbare partner in diverse branches

METIS streeft ernaar om haar klanten in verschillende sectoren te voorzien van duurzame, kosteneffectieve en technologisch geavanceerde oplossingen.

Door voortdurende innovatie en een focus op maatwerk blijft METIS een betrouwbare partner voor bedrijven die streven naar optimale temperatuurbeheersing in diverse branches.