Service en onderhoud

Het is belangrijk dat uw processen zonder onderbreking doorgaan, uw apparatuur efficiënt functioneert en uw klimaatinstallatie in topconditie verkeert. Minder storingen, minder energieverbruik, betrouwbaarheid en een langere levensduur levert u veel geld op en draagt bij aan een beter milieu.

De levensduur van uw installatie is afhankelijk van goed onderhoud. Onze serviceafdeling informeert u graag over een onderhoudscontract op maat. De serviceafdeling van METIS staat gereed met specialisten om dit onderhoud vakkundig uit te voeren. Ook staan zij voor u klaar om u direct te helpen een eventuele storing op te lossen, telefonisch of met onze service engineer op uw locatie.

Wij denken graag met u mee over het optimaliseren van uw huidige installatie, zodat deze na een upgrade weer jaren vooruit kan.

Service

Goede serviceverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Zaken die wij daarin belangrijk vinden zijn: meedenken, efficiënt en duurzaam werken en oplossingsgerichtheid.

Renovatie, innovatie, 0-statusmeting, storingen, energiebesparende oplossingen, retrofit, ombouw, upgrade, vervanging, voor elke vorm van serviceverlening kunt u bij ons terecht

Onderhoud

De levensduur en het behoud van uw installatie is volledig afhankelijk van goed onderhoud. Wij kunnen merkonafhankelijk alle koeltechnische en waterzijdige installaties onderhouden. Om u te ontzorgen brengen wij uw installaties onder in een totaalcontract, afgestemd op uw wensen. Hiermee creëren wij één aanspreekpunt voor het onderhoud van al uw koelmachines, wamtepompen en IT-cooling apparatuur.

Ook gebruik maken van onze service?

Neem contact op

Betrouwbare partner in diverse branches

METIS streeft ernaar om haar klanten in verschillende sectoren te voorzien van duurzame, kosteneffectieve en technologisch geavanceerde service-oplossingen.

Met maatwerk op onderhoud en reparaties is METIS een betrouwbare partner voor iedere gebruiker in diverse branches.