Projecten

Offshore&Energie – Windmolenpark Noordzee

Offshore windparken spelen een cruciale rol bij het verminderen van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Ze dragen aanzienlijk bij aan de groei van hernieuwbare energiecapaciteit, helpen de klimaatverandering te beperken en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. 

Kantoorpand Waterschap Groningen

Integratie van koel- en verwarmingsfuncties in één apparaat, zoals een 4-pijps warmtepomp, heeft een reeks voordelen zoals energie-efficiëntie, kostenbesparingen, milieuduurzaamheid en comfort het hele jaar door. Naarmate de technologie voortschrijdt, blijven warmtepompen zich ontwikkelen en bieden ze nog efficiëntere en geavanceerdere oplossingen voor klimaatregeling. 

Datacenter Dusseldorf

Koelmachines met vrije koeling helpen datacenters hun ecologische voetafdruk te verkleinen door de afhankelijkheid van traditionele koelmethoden, die vaak veel energie verbruiken, te minimaliseren. Het gebruik van omgevingslucht of water voor koeling is milieuvriendelijker en sluit aan bij duurzaamheidsdoelstellingen.

Datacenter Kopenhagen

Het koelen van datacenters bij hoge temperaturen is allang geen uitzondering meer. Met hogere bedrijfstemperaturen richten datacenterbeheerders zich op het verbeteren van de veerkracht en redundantie van koelsystemen om een continue en betrouwbare werking te garanderen, zelfs in uitdagende omstandigheden.

Automotive industrie

Koeling is essentieel bij productieprocessen voor de vervaardiging van metalen onderdelen voor de automobiel- en truckindustrie. Innovatieve koelsystemen op waterbasis worden vaak gebruikt om warmte af te voeren tijdens de productie van gestanste en gevormde onderdelen. 

Datacenter Schiphol-Rijk

Het datacenter op Schiphol-Rijk is in april 2016 aangekocht met de bedoeling het te moderniseren en het beschikbare vloeroppervlak te vergroten. Van 1.000 vierkante meter ruimte breidden ze de totale oppervlakte uit naar ruim 4.500 vierkante meter. 

ASTRON

Als standaardoplossingen niet voldoende zijn om een uitdaging in te vullen, creëert een flexibele denk- en werkwijze verrassende ideeën.

Hard- en software update

Door software te upgraden kunt u de huidige infrastructuur behouden zodat u geen uitgebreide aanpassingen hoeft te doen welke nodig zijn bij het vervangen van een gehele machine. Software-upgrades hebben als voordeel dat het sneller kan worden geïmplementeerd dan het vervangen van een complete koelmachine of warmtepomp. Dit betekent minimale uitvaltijd en een aanzienlijke kostenbesparing.