Offshore&Energie – Windmolenpark Noordzee

Offshore windparken spelen een cruciale rol bij het verminderen van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Ze dragen aanzienlijk bij aan de groei van hernieuwbare energiecapaciteit, helpen de klimaatverandering te beperken en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. 

Uitdaging

Onze opdrachtgever zocht specifieke watergekoelde precisie airconditioningapparatuur voor een off-shore platform ten behoeve van een windmolenpark welke in de Engelse wateren in gebruik wordt genomen. De apparatuur moest zeer duurzaam zijn, met minimale koudemiddelinhoud en bestand tegen off-shore omstandigheden. 

Oplossing

Onze i-NEXT DW precisie airconditioners met inverter gestuurde compressoren bleken hiervoor een perfecte oplossing en zijn door onze fabriek speciaal voorzien van een C4M klasse coating en een koper/koper batterij

Resultaten

Hiermee heeft de opdrachtgever 28 duurzame koelinstallaties welke perfect kan worden afgestemd op de koelvraag. Het platform wordt momenteel gebouwd in Indonesië waar onze apparatuur binnenkort in bedrijf gesteld wordt en getest voordat deze naar de Engelse wateren wordt verscheept.

Precisiekoeling onder extreme omstandigheden voor optimale prestaties en levensduur.

Onze producten voor Offshore&Energie – Windmolenpark Noordzee

NEXT direct expansie

Product bekijken